Handelsbetingelser

Vores handelsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Forlaget Pamfilius medmindre andet er skriftligt aftalt mellem dig som køber og Forlaget Pamfilius. Vi leverer kun til kunder bosat i Danmark, Grønland og Færøerne.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Forlaget Pamfilius.

 

Persondatapolitik

Ved bestilling af varer har vi brug for navn, adresse, e-mailadresse, evt. tlf.nr. og EAN-nummer for at kunne levere varen til dig samt sende ordrebekræftelse. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, og oplysningerne gemmes kun i vores indbakke.

 

Priser

Bemærk, at priserne er angivet i danske kroner eks. moms. Priserne er kun gældende ved køb hos Forlaget Pamfilius.

 

Betaling

Privatkunder har mulighed for at betale med VisaDankort, Visakort, MasterCard eller MobilePay. Privatkunder har ikke mulighed for at vælge fakturabetaling.

Beløbet hæves først fra din konto, når varen afsendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Institutioner med EAN nummer

Vi sender elektronisk faktura via EAN nummeret og sender en følgeseddel med varerne.

Institutioner uden EAN nummer

Vi sender faktura med varerne.

 

Fragt

Fragt 49,- kr. eksklusiv moms. Forsendelse til privatkunder sker til af GLS valgte nærmeste pakkeshop. Kommer pakken retur til Forlaget Pamfilius, sender vi gerne pakken igen mod indbetaling af den af GLS opkrævede porto på Mobilepay på 29820466.

 

Ekspeditionsgebyr

Vi har intet ekspeditionsgebyr på vore forsendelser.

 

Levering

Vi tilstræber at levere bestillingen så hurtigt som muligt, og normalt vil den være fremme 4 – 5 arbejdsdage, efter at ordren er modtaget.

 

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Du har 24 måneders reklamationsret, som købeloven foreskriver.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. At historierne ikke falder i din smag, eller børnene ikke lærer det forventede, falder ikke ind under berettiget reklamation. Opdager du stavefejl, belønnes det med en flaske vin.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, hvilket er inden 2 måneder, efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Varen sendes til:

Forlaget Pamfilius
Lærkevej 5

8410 Rønde

 

Vi har brug for følgende information:

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Bemærk:

At alle returpakker skal sendes ”med omdeling”, og at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostninger.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle fysiske varer fra den dag, varerne er modtaget. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du give os meddelelse herom i en e-mail. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. Derfor er det en god ide at returnere som pakkepost, så du har postvæsenets kvittering. De returnerede varer skal ledsages af kopi af faktura/følgeseddel. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Forlaget Pamfilius
Lærkevej 5

8410 Rønde

Tlf. 29 82 04 66

info@forlagetpamfilius.dk
CVR.nr.: 30872398

Vi godtgør det returnerede og sætter beløbet tilbage på din konto.

 

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over vores behandling af din reklamation, kan du læse mere om dine klagemuligheder på Forbrugerklagenævnets hjemmeside eller ved at kontakte:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
kfst@kfst.dk

Vi ønsker alle god læring og god læseglæde ved brug af vores materialer.

 

Venlige hilsener

Julie Lyng Jarkilde og Tina Sejling

Forlaget Pamfilius